Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY WEEKEND AND WEEK

God morgon på er älsklingar! Hoppas ni har haft en underbar helg och första advent. Jag har åter igen haft en supermysig hemmahelg med min syrra bland annat. Vi gjorde en spårvagnsutflykt på djurgården och har hängt med vovvarna i soffan. Känner mig dock ändå vråltrött haha- sover inte så bra på nätterna(mest på grund av vår lille larv). Den här veckan har jag en massa jobb och en hel del roligt att se fram emot också! På bilden har jag min nya tröja från Na-kd, älskar ringningen och den finns i så många härliga färger, finns att köpa här(adlink).

Idag sitter jag på redaktionen på Plaza Kvinna och jobbar och ikväll ska jag träna Bikram.
Onsdag ska jag fixa mina naglar på Visage och på kvällen ska jag träna Bionic.
På torsdag ska jag till Elita och fräscha upp huden inför kvällen då det är Metro Mode Julfest(tjohoo!).
Och på fredag kommer jag väl vara lagom trött och då är jag ensam hemma med vovvarna för Teddy ska iväg på jakt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!