Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JULDEKORATIONSTIPS!

Nu när det är jul och alla börjar dekorera hemma så måste jag få tipsa om Rituals små doft-tofsar! Jag har dom i och för sig året om men dom passar jättefint att julpynta med och doftar samtidigt underbart – och om man som jag är en doftgalning så är det en helt perfekt kombination! Om man inte vill använda deras dofter kan man ju pumpa på med vilken doft man vill. Jag brukar till exempel doppa dom i en doftpinnefavorit från Molton Brown. På bilderna nedan ser ni hur fint det är att hänga i granen och ni ser även den lilla doftkudden i mitten. Har ni nåt smart tips på att få hemmet fint och samtidigt väldoftande? Så kan jag lyfta det här i bloggen! Älskar ju julen och måste jul-pimpa bloggen lite eller vad säger ni haha?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Skulle du säga att det doftar mer av tofsarna än vanliga pinnar? Jag har haft så himla svårt med att hitta märken som faktiskt doftar något och inte bara försvinner fort (även fast produkten inte är slut).
  När Rituals kom till Sverige var jag ganska snabb med att köpa en av deras doftpinnar, som höll sig fantastiskt bra. När jag handlat hos dem nu för tiden doftar det inget alls! Man känner om man sniffar på pinnarna men inte i själva rummet.. Haha extremt engagerad i detta problem som du märker!
  Så min fråga var om du tycker tofsarna håller bättre i doft än pinnarna.

  Här kommer ett tips också!
  Min familj har bestämt sig för att sluta ha en riktig gran och kör plastgran istället….. till min absoluta besvikelse då min julkänsla endast infinner sig om jag känner doften av gran. Men, så hittade jag ett doftljus på Designtorget som luktar EXAKT som en gran ska lukta! Gissa om det kommer vara tänt på julafton! :’D

  S 2017-12-05 23:55:41
  Svara
  • Svar på Ss kommentar.

   Hej S, har helt missat din kommentar! Förlåt! Hmm, svårt att säga, skulle nog säga att det går på ett ut med pinnar och tofsarna. Jag kan hålla med dig om det – att det doftar mycket i början men att man inte känner det efter ett tag. Tror docka att det kan vara att man vänjer sig vid doften. Jag tycker att det bästa är att blanda med olika doftkällor – jag älskar ju också doftljus som är väldigt effektivt. Haha jag förstår ditt problem – tycker också det är supertrist när det inte doftar i hela lägenheten. Men va?! Gud vad härligt, det måste jag köpa! Tusen tack för tipset:D

   Susanne Barnekow 2017-12-12 12:03:32
   Svara
 • Så smart grej, och fint!

  Josefine 2017-12-05 08:51:06 https://svenskatrappsteg.se/
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!