Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NEW HIGHLIGHTS

Hej älsklingar! Börjar bli en standard med sena blogginlägg – tycker ni att det suger? Ska försöka få upp mitt första lite tidigare framöver men jag har inte fått ihop mina dagar på senaste. I förmiddags var jag hos Gabbi på Bangerhead och lade nya slingor i mitt hår – lite längst fram i luggen och i längderna. För att få en diskret och naturligt solblekt look. Jag älskar det! Precis det jag behövde, har känns mig så grå och trist på senaste och gud vad lite hårfärg kan göra skillnad. Vi satte även om mina Hairtalk extensions och gjorde en inpackning. På bilderna är det lite varmare än vad det är i verkligheten. Känner mig som en ny människa haha.


Det är inte helt lätt att ta bild när man har små gulliga monster som vill ha ens uppmärksamhet haha. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Emma Danielsson
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Man
  Niklas Berglind