Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DYSON SUPERSONIC

När vi ändå är inne och nosar på ”hår” så tänkte jag lyfta den här produkten, Dyson Supersonic hårfön, vilken är en av 8 utvalda favoriter som Plaza Kvinna valt till 2107 bästa skönhetslanseringar. Tänkte att jag var tvungen att visa upp den här i bloggen!
Den är ju väldigt high-teq och fungerar på ett helt annat sätt än en vanlig hårfön. Till att börja med är den väldigt lätt och låter tystare, eller framför allt annorlunda – mer som en jetmotor.
Den har inte ett traditionellt insug där håret kan fastna utan det sitter i handtaget, som ni ser på bilden nedan.
Den torkar håret väldigt fort och håller alltid en temperatur som inte ska skada håret, jag upplever att det blir väldigt glansigt.

Jag älskar den verkligen, det är en väldigt bra hårfön, men priset är väldans högt – 3999kr. Jag tycker att priset hade varit mer överkomligt om garantitiden varit betydligt längre – nu ligger den på 2år. Personligen känner jag att den borde ligga på minst 10 år för att priset ska vara försvarbart(även fast det är en riktigt bra produkt). Har ni testat den och skulle ni kunna tänka er att köpa den? Den finns även i vitt!

  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Från det man sett och hört så tycker jag den låter väldigt högt! Mer än vanliga hårföner. Har även haft en Dyson-dammsugare och det var nog det mest högljudda (ursäkta språket) fanskapet jag varit med om! Överprisade produkter enligt mig tyvärr 😛

  Isabel 2017-12-01 23:31:26 http://frivolousgirl.com
  Svara
  • Svar på Isabels kommentar.

   Haha ja det kanske är så att en mer avancerad och kostsam teknik inte alltid är den bästa – tack för att du delar med dig:D Kram S <3

   Susanne Barnekow 2017-12-03 16:39:55
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!