Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY WEEKEND

Hej sötnosar! Hoppas ni har haft en underbar helg – jag har haft det så mysigt. Vi hade en riktigt härlig familjemiddag på T Bar i fredags och jäklar vilken god mat vi åt. Så härligt att man får ha hund där och mina två vovvar låg och sov som små ljus hela middagen. Min mamma och hennes fästman ska gifta sig lite enkelt snart så Diplomat hjälpte oss att ordna med en liten överraskningstårta. Även fast jag bara drack ett par glas vin och var hemma vid 12 så var jag megatrött i lördags – det kändes som att jag haft en rejäl utgång haha. Så vi har mer eller mindre legat hemma och myst i soffan hela helgen. Idag har jag varit och hämtat upp mat på Blueberry – jag ska nämligen köra en Green Challenge den här veckan, vilket passar helt perfekt efter allt godis jag ätit den här helgen. Snart ska jag ta mig till vasastan och Dr.K Clinic där vi ska göra en Ultherapy- och dermapenbehandling, lite nervös för det men det kommer nog bli kanonsnyggt:) Ses senare<3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!