ASOS MAKEUP

Här ser ni ett utbud av Asos egen makeuplinje! Ni som känner mig vet ju att jag älskar Asos så var väldigt nyfiken på dom här produkterna. Det jag testat är en kajalpenna, mascara, highlighter, bronzer, läppstift och ett transparent puder. Visst är förpackningarna söta?! Nedan ser ni vad jag tyckte om respektive produkt.

Kajalpenna: bra men krämig i konsistensen så den är bra om man inte vill ha så skarpa kanter. Kostar 64kr och finns att köpa här(klick!). 

Mascara: gav mycket volym men det kom lite väl mycket produkt på borsten vilket gjorde att den lätt klumpade sig. Sen var den lite klurig att tvätta bort. Men den ser ändå fin ut på bilderna:) Kostar 102 kr och finns att köpa här(klick!).

Highlighter: som ni ser är det ett stick i cremeform. Den ger en väldigt snygg effekt! Personligen föredrar jag puderform då det inte smetar ut basen under. Jag har använt den på kindben, på näsan och i ögonvrån. Min nyans heter Tenacious, kostar 115kr och finns att köpa här(klick!). 

Bronzer: Fin nyans och jag har använt den som konturering men även som en ögonskugga. Kostar 102 kr och finns att köpa här(klick!). 

Transparent puder: gav en lätt och fin nedmattande effekt! Kostar 128kr och finns att köpa här(klick!). 

Läppstift: snygg nudenyans som ger en lätt täckning. Kostar 89kr och finns att köpa här(klick!). 

  
   

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej!

    Har du tips på ögonfrans och brynserum som fungerar? 🙂

    Martina 2017-11-19 09:10:00
    Svara
    • Svar på Martinas kommentar.

      Hej Martina! Revitalsh Advanced är sjukt bra – det fungerar nästan lite för bra haha. Finns bland annat att köpa här https://apprl.com/sv/pd/4U16/ Kram S

      Susanne Barnekow 2017-11-20 11:45:17
      Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!