Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BEAUTY EMERGENCY KIT

Det här fina kitet innehållande 8 olika ler-ansiktsmasker kom från Sephora häromdagen. Jag älskar verkligen förpackningarna som är praktiska som en engångsmask men ändå går att återanvända(ca 4ggr). Maskerna är milda, ska passa alla hudtyper och torkar inte helt – vilket jag personligen gillar då jag avskyr känslan av ansiktsmasker som stelnar. Dom kostar 70kr/st och finns att köpa här(klick!). 

Här ser ni vilka masker som finns:
Grey Clay Mask – som balanserar och gör huden matt. 
White Claymask
–  återmineraliserar och lugnar huden.
Pink Clay Mask – jämnar ut och ljusar upp huden.
Red Clay Mask – minskar tecken på utmattning i huden.
Yellow Clay Mask – piggar upp och tonar huden
Green Clay Mask – exfolierar skonsamt huden, renar och stramar upp porerna.
Blue Clay Mask – exfolierar skonsamt huden, avgiftar och tillför syre.
Purple Clay Mask – fuktar och mjukar upp huden.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Susanne! Har för mig att jag läst att du gick på lite dermapen/microneedling behandlingar ett tag, tänkte bara fråga vad tyckte du om dem såhär i efterhand? Jag sitter och funderar på om det kanske kan vara värt att göra nån sådan behandling för att få lite mindre porer, om det nu funkar:)

  dani 2017-11-15 14:38:15
  Svara
  • Svar på danis kommentar.

   Hejsan svejsan, ja det stämmer. Jag har gjort det ett par gånger nu och jag tycker att jag ser resultat i att huden blir mer uppstramad och på så sätt får mindre synliga porer. Jag upplever dock att det inte räcker med en gång för att det ska fungera(som med mycket annat) utan man måste underhålla resultatet. Det ÄR en bra behandling för det kickar igång en massa bra processer i huden – men gå till någon som är duktig. Jag tycker att kombinationen microneedling och Infuzion Skinbooster är väldigt bra – du kan läsa mer om den här: http://susannebarnekow.metromode.se/2017/05/12/dermapen-infuzion-skinbooster/. Då slussar du samtidigt ner långvarig fukt och någon typ av en vitamincocktail(mesotearpi) som är anpassad för din hudtyp – och får därmed ett mer långvarigt resultat. Det är en ständig kamp mot porerna och det gäller att underhålla för att det ska fungera:) Hoppas du fått svar på din fråga och lycka till! Stor kram S

   Susanne Barnekow 2017-11-16 15:01:35
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind