Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY WEEKEND

God morgon darlings! Hur har ni haft det i helgen? Jag har haft fullt upp med att vara valpmamma haha. Min syster sov här och vi har ätit massa god mat, gått promenader och kollat film. Myset fick ett litet avbrott i lördags när jag och Teddy gick ner och rensade ur källarförrådet, skojigt va haha?! Nu ska jag åka till redaktionen och lämna in det sista till nr1 och idag ska jag dra med mig Casper – så mysigt! Det blir så intensivt med lille Archie som vill vara med hela tiden och även fast jag verkligen anstränger för att Casper ska få minst lika mycket kärlek som tidigare så tror jag att det är bra att vi får lite egentid. Håll utkik på bloggen för lite senare kommer ett inlägg med en massa läckra läppglans!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind