Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NATURLIGT SNYGG

Jag måste bara få tipsa om en intervju med mig som ligger uppe på Naturligtsnygg.se(klick!).  Där kan ni bland annat läsa om hur lång tid jag lägger på min skönhetsrutin varje dag och min största skönhetsmiss genom tiderna.:)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • SJUKT snygg makeup 🙂 vad använder du för ögonskugga på den bilden ? grymt vacker.

  Inredningstrender 2018 idag på bloggen:)

  Ha en kanon vecka! LOVE Maria på Inredningsvis

  Maria at Inredningsvis 2017-11-12 19:18:27 http://inredningsvis.se/
  Svara
 • Hej! Roligt att läsa, gillar din blogg supermycket! Jag undrar ifall du har utbildat dig till något? Hur kommer det sig att du arbetar med skönhet etc? Och när du säger att du är noga med vad du äter, kan du ge exempel? Undviker du socker, kolhydrater, är du vegetarian/vegan? Haha blev lite frågor nu… Keep up the good work!!

  Elin 2017-11-09 14:24:51
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Hej Elin, Åh vad glad jag blir 😀 Tusen tack för din gulliga kommentar! Nej jag har inte det, det enda jag läst efter gymnasiet är ett år på SU där jag gick en utbildning som hette Grafiska projektledarprogrammet. Jag fick dock jobb på Bubbleroom under min praktik så gick aldrig klart mitt sista år. Jag har alltid varit väldigt intresserad av skönhet och kom ihåg när jag arbetade på en PR byrå och ofta tänkte – ”drömmen hade ju varit att få arbeta som skönhetsredaktör”. Flera år senare när jag började blogga på Plaza Kvinna (där min delfokus var just skönhet) så gled jag helt enkelt in på det spåret och började skriva frilansartiklar för magasinet – och nu känns det så självklart! Jag tänker på att äta så rent som möjligt – alltså så nära källan man kan komma. Mycket grönt och undviker mejeriprodukter, kött och socker. Så det blir mycket rotfrukter, bönor, sallader etc. Men jag har fuskat väldigt mycket på senaste och ätit för mycket socker och processad mat…märker direkt på min hud och kropp att jag inte känner mig lika pigg och fräsch. Men ska börja på ny kula imorgon tänkte jag haha. Stor kram till dig! <3

   Susanne Barnekow 2017-11-12 19:13:13
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind