Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HALLOWEEN PARTAY

God morgon! Vet ni vad jag är just nu? På väg till flyget för att åka ner till Malmö och hämta vår nya valp, wiiii! Ska bli så mysigt! Jäklar vilken rolig fredag vi hade, det var födelsedag och halloweenfest hemma hos våra vänner och det blev så stökigt haha. Jag var utklädd till Marie Antoinette, en av mina favoritutklädnader so-far tror jag. Här kommer några suddiga bilder från kvällen! Snart kommer även ett inlägg på hur jag gjorde min makeup och vilka produkter jag använde! Ses snart <3

  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind