Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VARNING FÖR LENT HÅR!

Good morgon! Idag känns livet betydligt bättre än igår – jag släpade mig iväg på bikramyoga på Yogastyrka igår kväll och kände mig som en ny människa efteråt. Jag har hittat två nya favoriter när det kommer till hårvård som jag bara måste tipsa om! Jag börjar med O&Ms Frizzy Logic Serum som till den här hösten fått en uppdaterad design – det motverkar frissighet och kontrollerar hårlockar samtidigt som den ger värmeskydd, adderar glans och gör håret mer följsamt. Den innehåller bland annat kallpressad ekologisk arganolja, kokos- och makadamiaolja och E vitamin – den doftar mums! Den finns att käpa på utvalda salonger och kostar 389kr/100ml. Den andra produkten kommer från Kevin Murphy och heter Re.Store. Det är en rengörande och vårdande hårinpackning med superfood-proteiner som naturligt binder samman fukten i håret för att vårda och stärka skadat hår. Den innehåller även aminosyror som hjälper till att vårda hårets elasticitet, styrka och fukt. Utöver att använda den som en inpackning kan man byta ut den helt mot sitt vanliga schampo och balsam någon gång ibland. Man behöver bara pyttelite och håret blir så otroligt mjukt och glansigt. Även den här produkten doftar jättegott! Det kostar 299 och finns bland annat att köpa här(klick!). Har ni testat någon av dom här och vad tycker ni?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind