Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TOP SKIN CARE


Här ser ni en uppsättning riktigt bra hudvårdsprodukter jag testat under en period. Det är tydligen det nya salongsmärket som alla hudterapeuter jublar över! Om man vill köpa produkterna hittade jag några på Hudoteket men det bästa är att gå till en salong så man får skräddarsytt vilka produkter just din hud behöver. Dom har nämligen väldigt många olika serier och även hemmakurer(som jag inte hunnit testat än). Jag skriver lite mer om respektive produkt nedan!

Mesoeclat Cream
Fungerar genom att leverera antioxidanter och verka revitaliserande, återfuktande och förbättrande på pigmentfläckar. Den är väldigt lätt och man använder den på kvällen – huden är väldigt len, jämn och fin när man vaknar på morgonen!

Dermatological Sun Protection SPF 50+
En färgad kräm som består av Tioveil AQN, vilket är ett kraftfullt hypoallergent fysiskt filter. Sammansättningen är fettfri och fungerar genom att fukta och skydda, vilket gör den perfekt för för känslig, blandad och fet hud.
Den blir ganska ljus precis när man applicerar men som ni ser på min hand så blandas den snabbt med huden och ger bara en jämn finish.

Hydra-Vital Face Mask 
En superhärlig ansiktsmask som är utformad för att ge näring, fukt och vitalisering av torr hud. Den är berikad med hyaluronsyra, panthenol och vitaminerna C och E och den ger en intensiv fuktboost. Utöver detta stimulerar den även cellregenerering och återställer fasthet i huden. Den är krämig och vit och känns helt perfekt att använda nu när det är kallt ute och huden behöver lite extra kärlek.

Fast Skin Repair
Den här krämen är så otroligt härlig! Perfekt att använda efter intensiva hudbehandlingar som ger fjällande hud eller när man känner att den är röd och/eller torr – den fungerar nämligen genom att återställa skadad vävnad, motverka svullnad och rodnad samt ge intensiv fukt. Man kan jämföra den lite mer Dermaceutics K ceutic fast den här är mycket lättare i konsistensen och blir inte fet på huden(sen saknar iofs den här spf vilket är ett litet minus).

Collagen 360 eye cream
En lätt ögonkräm som ger massor av fukt – innehåller aktiva ingredienser som jämnar ut huden, reducerar rynkor samt stimulerar kollagennybildning. Som ni ser på bilden nedan så är den skimrande vilket i sig suddar ut mörka ringar.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!

  För ett tag sen skrev du om Revitalash, på harmoniq ser förpackningen olika ut för 2 ml och 3 ml, men det kanske är samma ”version”. Vilken använder du? Verkar finnas på Kicks nu också men vet inte om det är den rätta. Kram

  Emma 2017-11-05 20:29:22
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej Emma, Jag fick svar från den svenska agenten att det ska vara samma men att vissa bilder är gamla. Och den som finns på Kicks ska vara den rätta. Men kika efter den som heter Advanced så är det den jag använder https://www.kicks.se/revitalash/hudvard/ansiktsvard/ogonfransserum-ogonfransnaring/revitalash-advanced-mini-2-ml. Hoppas att mitt svar kan hjälpa dig hitta rätt:) Den har fungerat heeelt galet bra på mig! Kram S

   Susanne Barnekow 2017-11-07 21:46:09
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind