Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HEJ!

Hejsan svejsan! Redan onsdag, den här veckan har gått så jäkla fort hittills. Idag håller jag på att göra ett test på två olika lystergivande primers – jag har applicerat dem på vardera halva av mitt ansikte – ska bli intressant att se hur dem känns senare ikväll. Något jag kan säga är att båda gav en fantastisk lyster! Lägger så klart upp ett inlägg när det är sammanställt. Snart ska jag springa iväg och möta upp min älskling Linn på Diplomat för lunch och sen ska jag fixa naglarna på Visage senare i eftermiddag. Sitter ju hemma och jobbar nu och jag får så jäkla mycket gjort – konstigt nog haha.


Min tröja kommer från Dry Lake(förra höstkollektionen).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind