GLOW PRIMER BATTLE

Då så! Nu har jag gjort en utvärdering av två olika lystergivande primers – Sensai Glowing Base och Sisley Instant Glow Primer. Jag ska skriva lite mer om respektive produkt nedan men sammanfattat så gav båda varianterna ett väldigt snyggt glow – utan att bli kladdiga på huden. Min mineralfoundation från Idun Minerals gick jättebra att borsta in utan att det fastande någon primerprodukt på borsten. Gällande att förlänga hållbarheten på min foundation så tyckte jag att den satt ungefär som den brukar göra, men det kan bero på att jag har ganska fet hud på vissa områden och det fungerar bättre med en primer som mattar ner lite just där. På bilderna ser ni hur de blir på huden i mitt ansikte, men det är lite orättvist för min ”sisley-sida” är lite rödare och har ett ärr, så det var därför jag även tog en bild på handen. Sammanfattat så är de två bra och snarlika produkter som håller hög kvalitet, vilket gör det nästintill omöjligt att välja vilken jag gillar bäst – men om jag tar priset i beaktning skulle nog ändå Sensai Glowing Base vinna.

Sensai Glowing Base
Glowing Base har en flytande textur med pärlemorskimrande pigment som reflekterar ljuset, jämnar ut hudtonen och återfuktar. Ett plus är att den innehåller SPF10. Kostar 455 kr och finns att köpa här(klick!).  

Sisley Instant Glow Primer
Skapar lyster och jämnar ut hudtonen genom skimrande pigment. Innehåller även flera aktiva hudvårdsingredienser och ger inte en fet yta. Går även att använda efter foundation som en highlighter eller ensam. Kostar 690 kr.

 


Till vänster ser ni Sensais variant och höger Sisleys. 

Här har jag arbetat in dem i huden och visst blir dom blir väldigt lika i effekt? Jag tyckte ändå att Sisleys gav ett lite mer intensivt resultat och att den guldiga nyansen på Sensais variant blandade sig mer med huden.

NEDAN PRIMER FRÅN SENSAI

NEDAN PRIMER FRÅN SISLEY
   

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!