Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

UPDATE TATTOO BROW

Idag är det alltså två dagar sen jag använde Tattoo Brow – ni kan läsa mitt tidigare inlägg här(klick!).  Och som ni kan se har i princip all färg försvunnit – jag kan se att det finns lite av den kvar för färgen drog åt det varma hållet och det är inte det jag har naturligt i mina bryn. Efter jag tvättat en gång så försvann en del av den men man kunde ändå se en tydlig markering dagen efter. Nu bar jag ju färgen i en timme och man ska ha den i 2h om den ska sitta längre. Så summan av kardemumman blir att det är en rolig och bra produkt men att man skulle kunna önska en kortare användningstid(2h är i längsta laget) och att den hade suttit längre.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind