Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

UPDATE DAG 5

Hej på er! Och ledsen för dålig uppdatering men vi har varit så aktiva att jag inte orkat uppdatera när jag väl lagt mig i sängen…Igår var vi nämligen i Yosemite National Park och vandrade, vi var uppe riktigt tidigt för att det tog ungefär en timme att åka till Yosemite Valley från vårt hotell, men precis när vi kommt iväg fick vi punktering på däcket så efter många om och men vi var tvungna att ta oss i helt fel färdriktning och byta ut däcket. Så vi kom iväg väldigt sent och det var på håret att vi hann gå vår tretimmarsvandring innan det blev mörkt. Men jäklar var häftigt det var, så mäktigt! Det gick liksom inte att fånga på bild hur stort allt var och hur liten man kände sig…vi vandrade i drygt 3h och hade nästintill maxpuls 3/4 av den(pga den extrema lutningen) så vi var helt slut när vi kom tillbaka till bilen. När vi var framme på hotellet beställde vi takeaway från hotellrestaurangen och åt i sägen och kollade film. Idag har vi kört bil halva dagen och lämnat tillbaka bilen och nu är vi framme i San Francisco. Vi har inte så mycket energi men det gör inte så mycket, sparar oss till bröllopshelgen som börjar på torsdag i Las Vegas(wiii). Om ni har några San Francisotips skulle jag bli jätteglad om ni ville dela med er för vi har en hel dag här imorgon:) Puss så länge

 


Orkar inte den här ekorren som bara satt och stirrade rakt ut i luften precis när vi nått första toppen…ni måste zooma in på hans ansikte haha.


Slängde med en bild på vår mysiga stuga – med en eldstad och träd utanför dörren. Så jäkla mysigt! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Imane Asry
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson