MINITEST; VÄRMESKYDD

Hej älskade ni! Nu är vi på väg till LA, vi har en direktflight så kommer kunna sova och kolla film hela vägen vilket är väldans skönt. Här kommer ett litet minitest på värmeskydd som man använder/kan använda i torrt hår – jag tänkte att det kunde vara en bra produkt att testa för att man använder ju alltid lock- och plattång i torrt hår och då vill man gärna addera lite extra värmeskydd. Snart ses vi i LA! puss på er

 

GHD, Curl Hold Spray. Pris: 239 kr. Betyg: 4,5/5
Den här härliga sprayen doftar gott, torkar snabbt in och ger ett komplett värmeskydd. Resultatet blir ett glansigt och ger  ett ovanligt hållbart resultat, utan några som helst produktrester. Det enda vi skulle önska är att sprayfunktionen var lite mer finfördelad. Motverkar även statiskt och frissigt hår.


LIVING PROOF, Restore Instant Protection. Pris: 229 kr. Betyg: 5/5
En väldoftande spray som är extremt finfördelad, vilket gör att vi får en perfekt spridning av produkten. Värmeskyddet sträcker sig upp till 232 grader och ger även UV-skydd och glans. Här finns ingenting att klaga på!

 

CHARLES WORTHINGTON, Strength & Repair Heat Defence Spray. Pris: 139 kr. Betyg: 4/5
En prisvärd värmespray som skyddar mot värmeverktyg i upp till 230 grader. Doftar gott och har en bra sprayfunktion men absorberas inte lika fort som våra andra testprodukter – vilket leder till det slutgiltiga betyget.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!