Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PUH & PEPP

Hej darlings! Jag vet inte vad det är med mig – sover mer än vad jag behöver men vaknar ändå upp och det känns som att jag sovit 3h. Har haft så i ett par veckors tid nu…men det är bara att bita ihop! Idag måste jag beta av en massa jobb, flytta ut det sista från mitt kontor och ikväll ska jag och min vän Ida Sofia anordna en middag hemma hos mig – vilket ska bli så jäkla skoj! Jag ska försöka hinna slänga upp ett till inlägg idag – annars kommer ett i helgen på min festlook:)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!