Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PUH & PEPP

Hej darlings! Jag vet inte vad det är med mig – sover mer än vad jag behöver men vaknar ändå upp och det känns som att jag sovit 3h. Har haft så i ett par veckors tid nu…men det är bara att bita ihop! Idag måste jag beta av en massa jobb, flytta ut det sista från mitt kontor och ikväll ska jag och min vän Ida Sofia anordna en middag hemma hos mig – vilket ska bli så jäkla skoj! Jag ska försöka hinna slänga upp ett till inlägg idag – annars kommer ett i helgen på min festlook:)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Fridsell
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che