ROADTRIP

Jag har ju helt glömt berätta att vi flyger till LA nästa torsdag! Jag och Teddy ska nämligen köra en roadtrip längst med kusten till San Fransisco med en avstickare till Yosemite National Park. Därefter flyger vi till Las Vegas för pre-bröllopsfest och sen visare till Utah för en bröllopshelg på världens coolaste hotell. Kommer vara borta i två veckor ungefär och det ska bli så jäkla häftigt! Tänka att äntligen få se allt det där – som kommer vara helt nya upplevelser för mig, kan inte vänta! Perfekt upplägg också med att inleda med naturupplevelser och avsluta med en festhelg med våra vänner i Vegas. Har ni gjort någon liknande resa? Har ni några tips?

Våra stopp:

1x natt i Santa Monica 
1x natt i Prismo Beach
1x natt i Big Sur/Carmel
2x nätter i Yosemite National Park 
2x nätter i San Francisco
1x natt i Las Vegas
2x nätter i Amangiri
2x nätter i Las Vegas

   
Monterey

Yosemite National Park


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vad kul och härligt!

  Josefine 2017-09-28 12:50:11 https://www.drottcompany.se/
  Svara
 • Gjorde precis den resan (+ Grand Canyon) men åt andra hållet och körde hela vägen. Det skulle gå ganska snabbt att köra mellan San Francisco och L.A men det det var enorma köer, tog två dagar..jättefint på vissa ställen längs med route 1, mindre på andra. Vid Big Sur är det fantastiskt fint, men vi var tvungna att åka fram och tillbaka dit då det inte gick att köra igenom, det var två veckor sedan och det har tydligen varit avstängt i flera månader. Så tips är att kolla upp vägen. Var i Carmel by the sea som jag sett fram emot mycket, men det var helt fullt med turister, inga parkeringar och ja alla turister och turistanpassningen gjorde mig lite avtänd. Yosemite var jättefint, bodde i Mammoth lakes som var supermysigt. Las Vegas var beyond mina förväntningar, så häftigt! Tacky, javisst, men det är ju grejen och det var så härligt att gå omkring där, hänga vid hotellpoolerna, bara titta på allt och alla. Ni kommer ha det fantastiskt 🙂

  Isabelle 2017-09-28 12:07:41
  Svara
  • Svar på Isabelles kommentar.

   Hej Isabelle! Åh gud vilka bra tips, ska verkligen kolla upp allt som du nämnt. Vi har dock redan bokat in några stopp på vägen så hoppas att vi kommer hinna i tid. Vi ska bo på ett hotell som heter Hyatt Carmel Highlands och det ligger enskilt – ser väldigt fint ut på bilderna i alla fall så får hoppas att det inte kryllar av turister där också:) Tusen tack för din kommentar 😀 Stor kram och trevlig helg!

   Susanne Barnekow 2017-09-29 11:50:46
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!