Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

INFUZION

Nu kom jag nyss in till kontoret..imorse var jag och körde ett bionic-pass och jäklar vad mör jag är i kroppen nu – kommer nog ha en jäkla träningsvärk lagom till helgen haha – och snart ska jag hoppa in i ett väldigt spännande möte. Igår var jag hos gulliga Elita på Skin Agency och gjorde en Infuzion Skinboosterbehandling  – ni kan läsa mer om den här(klick!).  Egentligen skulle vi gjort en tredje dermapenbehandling i kombination med Infuzion men nu har min hy inte mått så bra så den måste få vila ett tag. Det var i alla fall superskönt att slussa ner en massa fukt och Elita blandade till en cocktail av hudgodis från märket Mesoestetics(som även Lena Claesson använde på mig). Ni kan gå i och kolla lite före & efterbilder på hemsidan här.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Susanne!
  Ville bara börja med att säga att du är underbart vacker, tittar in på din blogg ofta och inspireras!
  Jobbar som hudterapeut, älskar också allt som har med hud och skönhet att göra:)
  Såg att du nämnt att din hud har varit i obalans och du provat på olika fuktbehandlingar. Kände igen mig själv i dom små problemen du nämnde att du upplevt. Undrar om du någon gång har provat behandlingen hudföryngring med ipl-laser (skinrejuvenation). En underbar behandling som verkligen jobbar på djupet med fukten och har hjälpt min hy väldigt mycket. Ville bara nämna det som ett tips från mig som haft liknande obalans tidigare. Hoppas du kan få råd och tips av någon jobbar med detta i Stockholm, kram 🙂

  – Hudföryngring med IPL är en ljusbehandlingsmetod för att få en slätare och fräschare hy med ny lyster, mindre porer och mindre pigmenteringar. Kollagennybildning i huden stimuleras vilket gör huden mer spänstig.

  Emelie 2017-09-28 22:29:02
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Hej Emelie, Men åh vad du är gullig – tusen tack:D Jag har testat den flera gånger och håller med om att det är en väldigt härlig behandling! Det som funkat bäst för mig hittills är dock någon typ av skinboosterbehandling – då brukar det hålla sig i schack:) Stor kram och trevlig helg! <3

   Susanne Barnekow 2017-09-29 11:45:38
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!