Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY BREAKFAST

God morgon älskade ni! Jag tänkte bara visa vad jag ofta äter till frukost…om någon var intresserad haha. Sedan jag såg den omtalade dokumentären ”What The Health” så har jag försökt göra mitt bästa för att äta en vegetabilisk kost – vilket bland annat inneburit att jag tagit bort ägg som varit en naturlig del av min frukost tidigare. Nu brukar jag äta någon typ av kex – som jag toppar med Oatlys På Mackan, kronärtskockskräm från Zeta(den är galet god), färsk basilika, ruccola och tomat med Trocomare örtsalt. Det är så jäkla smaskigt! Sen brukar jag göra en chocokaffe på varm mandelmjöl, RAW kakao och lite Nescafe. Har ni några bra tips på enkel och god vegetabilisk frukost?!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Susanne, jag kollade precis som du på dokumentären och blev helt fängslad av allt som togs upp. Jag gick till och med på allt tills jag gjorde efterforskningar och insåg att dokumentären likt många andra är väldigt vinklad. Nu säger jag inte att kött är hälsosamt men mycket av det som sades om t.ex ägg o kyckling är skitsnack. Och att man jämför denna konsumtion med rökning är helt galet. Googla och kolla själv!

  Tack för en bra blogg!

  Sanna 2017-09-27 12:55:15
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Hej Sanna, jag har också gjort efterforskningar som du och håller med om att dokumentären är väldigt vinklad – och utgår framför allt från USA och deras extrema kött och mejeriindustri, den ser ju lite annorlunda ut än den svenska. Och det finns så klart också vegetabilisk mat som är processad och onyttig. Som med allt så får man plocka ut det som är vettigt men jag tror fortfarande att en vegetabilisk kost är väldigt bra för oss och väljer det av flera anledningar – även fast jag inte skulle kalla mig vegan då jag anpassar min kost efter vad jag mår bra av, i både kropp och sinne. Tusen tack för att du läser och för din kommentar:) Stor kram och trevlig helg!<3

   Susanne Barnekow 2017-09-29 12:02:02
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!