Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HELGEN

Hej på er! Har ni haft en fin helg? Jag hade planer på att ta det vrållungt men i fredags följde jag med min styvfar och syster och åt middag på Teatergrillen. Och efter två glas vin ändrades den lugna inställningen och jag och min syster gick ut och drack drinkar. Men det var så jäkla trevligt att det fick vara värt att vara helt utslagen igår haha. Imorse körde jag ett bikrampass på Yogastyrka – jag vet inte hur jag orkade det för jag var sjukligt trött – men kände att det var skönt att svettas ut alla helgens gifter. Så här såg jag ut i fredags i alla fall, älskar min nya hatt från Asos – finns att köpa här(klick!). 


Vi åt en galet god grillad piggvar och drack ett rött vin som också var väääldigt smaskigt  – Oakridge tror jag att det hette. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind