Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HELGEN

Hej på er! Har ni haft en fin helg? Jag hade planer på att ta det vrållungt men i fredags följde jag med min styvfar och syster och åt middag på Teatergrillen. Och efter två glas vin ändrades den lugna inställningen och jag och min syster gick ut och drack drinkar. Men det var så jäkla trevligt att det fick vara värt att vara helt utslagen igår haha. Imorse körde jag ett bikrampass på Yogastyrka – jag vet inte hur jag orkade det för jag var sjukligt trött – men kände att det var skönt att svettas ut alla helgens gifter. Så här såg jag ut i fredags i alla fall, älskar min nya hatt från Asos – finns att köpa här(klick!). 


Vi åt en galet god grillad piggvar och drack ett rött vin som också var väääldigt smaskigt  – Oakridge tror jag att det hette. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Fridsell
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che