HELGEN

Hej på er! Har ni haft en fin helg? Jag hade planer på att ta det vrållungt men i fredags följde jag med min styvfar och syster och åt middag på Teatergrillen. Och efter två glas vin ändrades den lugna inställningen och jag och min syster gick ut och drack drinkar. Men det var så jäkla trevligt att det fick vara värt att vara helt utslagen igår haha. Imorse körde jag ett bikrampass på Yogastyrka – jag vet inte hur jag orkade det för jag var sjukligt trött – men kände att det var skönt att svettas ut alla helgens gifter. Så här såg jag ut i fredags i alla fall, älskar min nya hatt från Asos – finns att köpa här(klick!). 


Vi åt en galet god grillad piggvar och drack ett rött vin som också var väääldigt smaskigt  – Oakridge tror jag att det hette. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!