Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SUEDE SKIRT & BOOTS

-inlägget innehåller en affiliatelänk –

Alltså att jag inte använt lårhöga stövlar tidigare, det är ju briljant när det är kallt och man ändå vill ha kjol eller klänning. Plus att det är skönt och väldigt snyggt! Igår matchade jag mina nyinköpta med en mockakjol som jag köpte på Forever 21 för ett par år sedan – såg att dom hade en liknande nu här.  Mina stövlar kommer i alla fall från Asos och finns att köpa här(klick!). Asos är den butik jag handlar överlägset mest ifrån – så snyggt utbud och smidigt med gratis leveranser och returer. Ett litet tips bara:) Förresten, gillar ni när jag skriver om vad jag har på mig ibland också? Tänker att ni kanske bara vill se skönhetsinlägg? <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hade varit jätte kul med fler blandade inlägg. Du ser alltid så fin, klassiskt och stilren ut, så jag inspireras gärna med outfitbilder från dig! Kanske några inlägg om hur du äter/ tänker om hälsa 🙂 hade varit intressant att höra vad du tänker kring alla ingredienser i smink och produkter som du använder. Har själv läst studier som visar att kemikalier från smink och produkter för kroppen finns i blodet bara några minuter efter användandet. Är det något du tänker på eller är försiktig med?

  Maria 2017-09-20 19:26:53
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Hej Maria, Tusen tack för din kommentar och feedback – ske se till att få in lite mer outfitbilder – och tack så jättemycket för komplimangen:) Ja det skulle jag absolut kunna skriva ett inlägg om! Jag tänker generellt på att använda mig av så ”rena” produkter som möjligt och lägger gärna lite mer pengar på det – men idag är det nästintill omöjligt att hålla sig kemikaliefri då det finns i allt runtomkring oss – i kläder, maten i luften osv. Jag upplever att den del som finns i smink och hudvård är liten om man jämför med dom andra delarna. Blir nästan galen när jag tänker på det haha. Kommer snart lägga upp ett inlägg med jätteintressant information om ingredienser i hudvård som jag fick ta del av igår på ett pressevent igår. Stor kram S

   Susanne Barnekow 2017-09-21 10:42:46
   Svara
 • Ja, jättegärna blandade inlägg, vad du har på dig samt vardagsinlägg, typ min helg i bilder osv!

  Elin 2017-09-20 11:52:13
  Svara
 • Såå snyggt!

  Josefine 2017-09-20 09:45:18 http://finatander.se/
  Svara
 • Jag tycker att alla uppdateringar är bra uppdateringar!

  Matilda 2017-09-20 09:27:39
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!