Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TSÅ TSÖTA

I mitten av oktober släpper eos sina sprillans nya handkrämer – och visst är dom galet söta? Dom kommer i dofterna Cucumber, Berry Blossom och Vanilla Orchid(min favorit är nog Cucumber). Alla produkter är 100% veganska och är berikade med sheasmör, havreextrakt och aloe (som verkar lindrande, återfuktande och läkande) samt antioxidanterna vitamin E & C. Man utlovar en återfuktning som ska hålla i upp till 24 timmar! Det låter ju kalasbra haha. Mina händer blir ju alltid väldigt torra när det är kallt men jag avskyr att använda handkräm när det blir kladdigt – den här kladdar INTE vilket är väldigt skönt och dom söta små förpackningarna är perfekta att slänga ner i väskan. Kostar bara 59 kr.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Dom har jag läst om men vart så besviken över att de inte är 100% naturliga.

  Mona 2017-09-19 22:42:10 http://www.monadoust.se
  Svara
  • Svar på Monas kommentar.

   Ibland behöver ju inte naturligt vara det bästa men om man vill ha det är det så klart tråkigt! Var det någon speciell ingrediens/ingredienser som du tänkte på? Ska kolla upp innehållet lite bättre:) Kram S

   Susanne Barnekow 2017-09-20 13:43:23
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!