Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY WEEK

Då var det måndag igen! Jag tog det vrållugnt hela helgen så är för ovanlighetens skull är jag inte så brutalt trött haha. Idag sitter jag på redaktionen hela dagen och ikväll tänkte jag försöka träna bikram för första gången på över två veckor(innan jag gjorde min åderbråcksoperation) och det ska bli så skönt att få svettas ordentligt. Tänkte dra några av mina höjdpunkter ur min vecka nedan. Håll utkik på bloggen idag för senare ska jag visa upp några produkter ur Rihannas senaste makeupkollektion – tjohoo!

Måndag – redaktionsjobb på Plaza Kvinna & bikramyoga på Yogastyrka.
Tisdag – pressfrukost för Zo Skin Care & jobblunch med Karin från Metro Mode. Kvällsträning med Bionic(också första gången efter min operation).
Onsdag – pressfrukost för Nimue.
Torsdag – kontorsjobb och möte med en presskontakt.
Fredag – psykologtid och lunch för Pür Cosmetics.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!