Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FENTY BEAUTY

 – innehållet innehåller affilliatelänkar –

Här ser ni ett urval av Rihannas sprillans nya makeupmärke Fenty Beauty. Rihanna skapade Fenty Beauty för att kvinnor överallt skulle inkluderas, med ett brett sortiment av nyanser och formulas för alla hudtyper. Hon säger att hennes vision framför allt är att inspirera – ”makeup är till för att ha kul med. Det ska aldrig kännas som ett tvång. Det ska aldrig kännas som en uniform. Känn dig fri att chansa lite och att ta risker och våga göra något nytt eller annorlunda”.
Jag gillar verkligen produkterna, som har ett lätt och luftigt innehåll som kan appliceras i lager, men även koncept och förpackningar – som både är snygga och smarta. Jag har skrivit lite mer om några av produkterna nedan och ni kan hitta hela utbudet här(klick!).

Här har ni Gloss Bomb Universal Lip Luminizer, den ska passa alla hudfärger och den ger verkligen en snygg volymeffekt. Här(klick!) hittar ni den!

 

Ovan ser ni Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation i nyanserna 130, 140 och 150. Min hy är fortfarande inte i balans så jag har inte kunnat testa dom i ansiktet än men dom är matta i konsistensen och ni kan nästan se hur de blir där de torkat i kanterna. Bra täckning och härlig konsistens men jag skulle säga att de passar bäst till en normala till fet hudtyp. Här(klick!) hittar ni den!
 

Ovan ser ni KILLAWATT Freestyle Duo i nyansen Dust/Fire Crystal. Konsistensen är krämig men lätt och ger relativt kraftig effekt – väldigt fina nyanser som även går jättebra att blanda. Här(klick!) hittar ni den!

Det är lite svårt att se men på min arm ser ni först produkten nedan, Killawat Freestyle highlighter i nyansen Metal Moon(klick!), därefter duo highlightern Killawat Freestyle Duo i nyanserna Dust/Fire Crystal(klick!).  Sist ser ni Match Stix Shimmer Skinstick i nyansen Unicorn(klick!). 

Konsistensen är krämig men lätt och det ger ett väldigt subtilt resultat – man kan dock bygga på den så att den blir mer effektfull.

Om man lätt blir glansig är den här lilla produkten perfekt att ha med i väskan – med en inbyggd spegel också. Här hittar ni den!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!