Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

AUTUMN FEELING

Nu ska jag ta och springa hem från kontoret och gå och träna Bionic – sen ska det bli riktigt skönt med helg. Som det ser ut nu så ska jag ta det lugnt och på min höjd träna lite och gå och se ”IT” på bio. Har ni sett den? Jag har personligen gått från att älska till att älsk-hata skräckfilmer men skulle ändå vilja se just den här på bio haha. Häromdagen knäppte jag några bilder i humlan, hösten är verkligen en favvisårstid och än så länge tycker jag att den har varit alldeles underbar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • älskar din blogg/insta, och din hy är verkligen goals <3 har du hört testat the ordinary? som student blir jag väldigt sugen på serum med aktiva ingredienser för under hundralappen… hade varit kul att höra vad du tycker! kram

  sandra 2017-09-17 00:55:33
  Svara
  • Svar på sandras kommentar.

   Hej Sandra! Åh vad glad jag blir, tusen tack för din gulliga kommentar!:) Nej har faktiskt inte testat det, verkar inte som att dom är verksamma i Sverige än? Men det ser ju verkligen ut att vara ett bra och prisvärt märke så tycker definitivt att det kan vara värt att prova:) Kram S

   Susanne Barnekow 2017-09-19 11:08:21
   Svara
 • Hej! Vart är dina stövlar ifrån? Dom ser ut att sitta ganska tight? 🙂 försöker hitta några fina men svårt, många brister i materialet och/eller är alldeles för stora runt benen.

  Maria 2017-09-15 18:47:50
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Hej Maria! Dom kommer från Asos – det är fuskmocka men dom är riktigt sköna och har bra passform. Det är ju gratis frakt och retur så du kan ju alltid beställa hem och testa och skicka tillbaka dom om det inte skulle passa. Dom kostar bara strax under 600 kr och finns att köpa här: https://apprl.com/sv/pd/4Quj/ Stor kram 🙂

   Susanne Barnekow 2017-09-19 11:11:27
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!