Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

YOGI FRUKOST

God morgon älskade ni! Imorse var jag på ett event som Yogi tea hade på Vass PR. Vi fick sitta på golvet(attans att jag valde världens tightaste skinnbyxor just idag haha) och sen talade deras guru Sat Hari Sing om mindfullness och vi fick göra några härliga övningar. Så redo för dagen nu! Snart ska jag springa på min ansiktsbehandling och sen kan jag teasa om att jag ska visa upp lite produkter från Rihannas nya märke Fenty beauty. Puss spå länge

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!