Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LENA CLAESSON ANSIKTSBEHANDLING

Ja hörrni, jag tror ni får vänta tills imorgon eller helgen innan jag kan visa upp Fenty Beauty…som ni vet var jag ju hos Lena Claesson för en ansiktsbehandling med Mesoestetic och hon gjorde verkligen en rejäl uppfräschning av min hud, lite mer än vad jag räknat med(på ett positivt sätt). Jag ska berätta lite mer ingående om hur det gick till!

Först ställde Lena en massa frågor om min hälsa, kost, hur jag jobbar och upplever min hud. Därefter sminkade hon av mig och gjorde en koll på vad just min hud skulle behöva. Att tillägga så kände jag direkt hur min hy återgått till det normala när jag vaknade upp i morse, den hade alltså lugnat ner sig rejält, men jag har fortfarande små sår och orenheter kvar.

Lena lade sedan en peeling som hon arbetade in och drog samtidigt bort orenheter med en bomullstuss, eller det liknade mer en gasbinda om jag inte minns fel. Sen fick det verka ett tag och det sved ganska rejält – men det som kändes mest var när hon sprayade på en neutraliseringsspray – men det lade sig snabbt.

Vidare till nästa område – nämligen mina små brustna blodkärl runt näsvingarna och ett par små på kinden. Det är ingen som lyckats få bort dom tidigare så jag var väldigt spänd på att se vilken apparat Lena skulle dra fram! Och det var en så kallad EVRF som arbetar genom radiofrekvens. Den har en smal tipp och det kändes ungefär som om man nuddade huden men en nål – det var bara lite smärtsamt runt näsvingarna när man kom under näsan, annars var det faktiskt inte alls farligt. Jag såg direkt att dom försvann men nu kommer det vara rött under några dagar så vi får se hur det ser ut sen.

Därefter blandade Lena till en cocktail av några olika serum som hon skulle använda för att boosta min hud – och arbetade ned detta i huden genom att använda Dermapen på en väldigt ytlig nivå. Det kändes lite runt ögonen och det är ju inte direkt någon behaglig behandling men det går snabbt!

Avslutningsvis fick jag en kylande ansiktsmask och sen applicerade Lena en lugnande kräm och ett solskydd.

Nu får jag inte ha smink på ett dygn och just nu känner jag mig ganska ful och röd haha men jag är övertygad om att det kommer bli superfint om ett par dagar. Lena är verkligen ett superproffs och vill gå till botten med grundproblemet man har med sin hud. När jag talade om att jag lätt får orenheter berättade hon om olika läkemedel man kan ta under en period – när det kommer det den typen av lösningar arbetar hon väldigt tätt ihop men en hudläkare.
Det här är verkligen en unik upplevelse när det kommer till hudbehandling – Lena har jobbat i branschen i 36 år och arbetar med det allra senaste verktygen och hennes kall är att få bukt på varje kunds unika hudproblem, hon undervisar även i området och som jag skrev ovan arbetar hon tillsammans med en hudläkare. Jag såg att Linda även varit hos henne och blivit alldeles frälst, här kan ni läsa om det. Jag återkommer med bilder på hur min hud ser om ett par dagar:)


Här har ni min hud innan Lena började behandla den och direkt efter Lena tvättat av mitt smink – blåmärkena är efter en behandling med Juvederm Volite som jag gjorde för en vecka sen. Ska berätta mer om den sen men än så länge har min hud bara kaosat och jag har ju fortfarande kvar blåmärken så väntar med ett uttalande. Nu har som sagt in hud lagt sig och är väääldans mycket bättre än vad den var bara igår. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hur kommer man i kontakt med denna superguru?
  Ha en fin helg!

  caroline 2017-09-15 12:47:23
  Svara
  • Svar på carolines kommentar.

   Hej Caroline, du kan boka och läsa lite mer om henne via You Stockholm – http://www.youstockholm.com/you-beauty/.

   Detsamma till dig och tack för att du läser min blogg:D
   Stor kram S

   Susanne Barnekow 2017-09-15 14:17:40
   Svara
 • Intressant inlägg! Du vet inte vad för läkemedel hon snackade om? Låter som något jag skulle behöva :/

  A 2017-09-14 19:19:59
  Svara
  • Svar på As kommentar.

   Hej Anna! Hon talade om tre olika varianter: ett preventivmedel som heter Diane, en antibiotikakur som heter Tetracyklin och sen en salva som heter Acnatac. Jag tänkte kanske kolla upp om jag kan få utskrivet salvan till att börja med så kan man behandla mer punktvis.:) Kram S

   Susanne Barnekow 2017-09-15 10:55:09
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!