Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FIDDLER CAP, DÅLIG HY ETC.

Hej på er! Jäklar vad jag sprungit fram och tillbaka idag – jobbdagen blir så avklippt när man har events och möten som bryter av. För ett par timmar sen var jag på en utbildning som Metro Mode anordnade på Hobo och nu sitter jag och arbetar undan det sista för dagen. Min hy har verkligen KAOSAT dom senaste dagarna. Den brukar ju hålla sig relativt stabil, även under mensen, men nu fick den nån chock – jag har fått så mycket orenheter och finnar och mina porer är typ dubbelt så stora – känns det som i alla fall haha. Jag är ganska duktig på att sminka över det, men det känns och syns mycket i vissa ljus. På bilden har jag ju dragit på med lite filter också men ni kan se hur en rejäl en skymtar på vänstra kinden. Som tur är ska jag på ansiktsbehandling till hudvårdsgurun Lena Claesson imorgon förmiddag – jag har hört så mycket gott om henne och är det någon som kan få bukt på min hud nu så är det väl hon? Hon ska göra en skräddarsydd behandling med varumärket Mesoestetics – som verkar väldigt spännande. Jag ska så klart plocka med mig kameran! Förresten, vill ni kanske se mer bilder på när min hud är dålig också? Jag tycker själv inte att det är så trevlig att titta på men det är kanske bra att visa upp att den är långt ifrån perfekt – vilket så klart INGENTING är.

BTW, hur fin är min nya kepshatt(?) – vet inte vad det heter på svenska haha. Köpte den på H&M idag och den kostade bara 149 kr. Hittade den på hemsidan här(klick!). 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej! Aldrig kommenterat förut, men ville bara säga att jag älskar din blogg! Så välskriven och rolig för oss som är beutyintresserade. Men jag undrar även hur du redigerar dina bilder?

  Elin 2017-09-14 09:53:20
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Hej Elin, Jag tror inte du förstår hur glad jag blir över din kommentar!!:D Det är så roligt att ha en dialog mer er som läser, det är lätt att tappa motivationen annars. Jag älskar VSCO appen – jag kör nästan alltid redigering i telefonen nämligen – där kan man ändra ljus och kornighet etc eller välja filter. Sen är appen Snapseed väldigt bra om man punktvis vill justera bilden. Stor kram till dig!! S

   Susanne Barnekow 2017-09-14 10:03:38
   Svara
 • Ja! Jag vill absolut se hur den ser ut när den är dålig också. Kämpar själv som en tok med min hud och blir så deppig när den ballar ur. Hade varit skönt att se att jag inte är den enda som får det så ibland, trots ett evigt kämpande med behandlingar och produkter.

  selma 2017-09-13 19:53:42
  Svara
  • Svar på selmas kommentar.

   Hej Selma, då ska jag se till att göra det – det är verkligen så jobbigt när huden strejkar. Jag märker dock att det nästan alltid kommer inifrån(hormonellt, kosten, magen, stress) – och det enda jag kan göra då är att använda produkter som hjälper på traven. Det är så sjukt för idag vaknade jag upp och hade en helt annan hud(min fjärde dag på mensen), nu har jag bara några gamla sår som ska läka. Tänk att det kan gå så fort och att det kan vara så stor skillnad bara på en dag…jag ska se till att sätta ihop ett inlägg på vad jag gör när min hud strejkar:) Och ta fler bilder på när den gör det så klart! Stor kram till dig <3

   Susanne Barnekow 2017-09-14 10:07:47
   Svara
   • Svar på Susanne Barnekows kommentar.

    Åh! Ja, gör det! Tycker det är så intressant med hudvård, speciellt när man verkligen är i behov av den när huden strejkar. Skulle även uppskatta om du visade upp huden när den är sämre för jag känner att det är lätt att bli blind och få en skev verklighetsbild om man bara ser sminkade ansikten med filter osv!
    Tack för en bra blogg!

    J 2017-09-14 15:24:10
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!