Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY WEEKEND

Vilken lugn och mysig helg jag har haft! Som ni vet åkte vi ut till Stora Sundby i fredags, när vi kom fram var vi vrålhungriga så vi åkte direkt och handlade en massa god mat och godis. Länge sen jag åt så mycket gottis haha. Sen åt vi en mysig middag och tittade på film…när klockan var tio höll vi alla på att somna så vi gick och lade oss som trötta gamla tanter haha. Morgonen därpå tog vi en superhärlig promenad i djurhängnet där det var fullt av sagolikt vackra djur som mufflonfår och stora dovhjortar. Vi kom riktigt nära men på bilderna ser dom ut att vara väldigt mycket längre bort. Sen åt vi en mumsig frukost innan jag och Mona fick skjuts till tågstationen och åkte tillbaka till stan. Igår jobbade jag faktiskt lite och tog en långpromenad på djurgården..känner mig så utvilad och peppad på att starta igång den här jobbveckan nu!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!