Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RAPUNZEL 10ÅR

Hej på er! Hur härligt med fredag? Jag sitter just nu på Bangerhead och fixar håret – ska visa vad jag gjort lite senare idag. Igår svängde jag förbi Rapunzels 10års jubileumsfest som Vass PR hade anordnat på No18- så jäkla fint alltså! Jag och Ida-Sofia slängde på oss varsin peruk och det blev ju en helt sjuk skillnad haha. Jag började på riktigt leta efter Ida när hon satt på sig peruken – en äkta blondin haha. Senare i eftermiddag ska jag göra en spännande ansiktbehandling hos Anna på Kokoro( som jag också ska berätta mer om senare) och sen ska faktiskt jag åka med Ida Sofia till Stora Sundby där vi ska ha en mysig tjejkväll – ska ta me kameran så ni får hänga på:)

     

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Susnne!
  Du passar jättebra som brunett!
  Är du naturligt blond eller vad är din riktiga hårfärg?
  När jag var riktigt liten hade jag orange/rött hår men vart sen en liten lintott med nästan vitt hår😆
  I tonåren började jag färga håret brunt och har sen dess fortsatt med det då jag trivs bättre som brunett! Men hade jag varit det på riktigt så hade jag väl velat vara blondin😅 Suck man är aldrig nöjd så tur att det finns make up och hårfärg😊Trevlig helg!!

  Anna 2017-09-08 11:37:08
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej Anna, Tack haha – jag är naturligt blond men mer åt det mörkblonda hållet – sen fuskar jag med några ljusare slingor:) Jag hade faktiskt lite röda toner i mitt blonda när jag var liten och har både färgat det mörkt och jäteblont under perioder, men orkade inte med att det blev utväxt så snabbt så jag gick tillbaka till det som var mer min naturliga hårfärg. Men visst är det tur att man kan ändra ibland:D Stort kram S

   Susanne Barnekow 2017-09-11 11:08:23
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!