Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRANSDERMA

-inlägget innehåller affiliatelänkar- 

Jag är lite sen på den här bollen, då många andra redan insett hur fantastiska dom här serumen är, men nu har jag i alla fall gett tre av Transdermas serum en ordentlig testomgång! Jag har skrivit generellt om märket och sen gått in lite närmre på varje produkt nedan. Ni vet väl förresten att serum är det du ska satsa på om du verkligen vill förbättra din hudkvalitet?

Alla serum från Transderma kan användas ensamma eller tillsammans med hudvård från andra hudvårdsmärken och något som är grundläggande för användnigen är att man alltid ska applicera det på helt torr hud och låta det absorbera i ca 5 minuter innan man applicerar andra hudvårdsprodukter.

Något som är speciellt fär Transdermas serum är att ingrediensförteckningen är väldigt kort, vilket gör det till ett toppenalternativ om man vill ha så lite tillsatser som möjligt.

Alla transdermas serum är:

Ej-Irriterande och färglösa 

Fria från parfym

Fria från konserveringsmedel

Ej testat på djur

100% Organiska

Transderma M är ett fuktserum som även fungerar som en crème, alltså över ett annat Transdermaserum. Det är perfekt för torr och känslig hud. Jag kan personligen inte använda det här på dagen för att det lägger sig som en kladdig hinna på huden. Så väljer att använda det istället för nattcreme i kombination med Transderma A-serumet. Det kostar 1330kr och finns bland annat att köpa här(klick!).

– Ett rikt återfuktande serum baserat på lipider och ceramider som är identiska med dem som finns i människans hud.
– Riktar sig mot hudens barriärfunktion.
– Ger lyster och passar utmärkt som bas för makeup(definitivt inte för min del)

 

Transderma C fungerar för  alla hudtyper och åldrar, dag eller natt. Den här känns till en början väldigt kladdig men när man väntat några minuter har huden sugit upp allt! Den är jättebra att använda dagtid och ger en väldig uppstramande effekt på mig. Jag använder det inte riktigt varje dag, då jag känner att det blir lite mycket för min hud men det är verkligen superbra! Och man KÄNNER effekten. Det kostar 1330kr och finns bland annat att köpa här(klick!).

– Ger massor med lyster.
– Används när fokus är att strama upp huden
– Förstahandsvalet när huden börjar förlora sin fasthet.
– Skyddar mot fria radikaler
 -Påverkar kollagenbildningen i dermis-skiktet.

Transderma A används för återuppliva trött och åldrad hud och ska används nattetid. Ni som föjt mig vet att jag måste ha A-vitamin(Retinol) som en del i min hudvårdsrutin och det här serumet är perfekt att använda på natten, antingen under Transderma M serumet eller en annan fuktcreme. Det kostar 1330kr och finns bland annat att köpa här(klick!).

– Används för att exfoliera huden.
– Minskar fina linjer/rynkor.
– Vitamin A omvandlas till retinsyra i huden.
– Transderma A riktar sig till basallagret i epidemis där nya celler bildas, och ökar antalet av bildade celler samt kvaliteten på dessa.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! Tänkte höra om du föredrar detta A-vitamin serum mer än krämen med retanol medik8 som du skrivit om tidigare?
  Om man inte vill köp två serum/krämer, vilken skulle du välja (från A-serumet, C-serumet eller medik8?)

  Tacksam för svar!! 🙂

  Maria 2017-09-07 13:40:31
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Hej Maria,
   Åh vad svårt haha. Jag älskar Medik8s creme – den är superhärlig och skapar nästintill inga irritationer i huden. Den är ju dock väldigt dyr och räcker inte så länge… och i början kanske det kan vara en idé med ett serum som du kan boosta din dagliga hudvård med, med jämna mellanrum? Jag gilla det här https://skincity.se/sv/activ-retinol-serum-10 men det finns så mycket bra produkter i den kategorin. Om du söker på Retinol på Skin City så har du en massa bra produkter att välja mellan: https://skincity.se/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.fcgi .

   Jag har sammanfattat kort vad de båda vitaminerna är bra för nedan – men jag skulle säga att om du har lite tålamod så är Retinolen ett säkert alternativ – men det kan ta ett tag för huden att vänja sig och du kan fjälla lite i början.Personligen tycker jag att C-vitaminen ger mer snabba resultat och ger en synlig fasthet – fungerar ju även som ett skydd för huden. Det bästa är ju att kombinera båda men om du ska välja ett skulle jag säga att du måste utgå ifrån det resultat du vill ha och din hudtyp – personligen skulle jag kombinera ett A-vitamin serum på natten med ett C-vitamin serum på dagen – och toppa med ett bra solskydd. Hoppas att det kan hjälpa lite:D Kram S

   Retinol
   Fungerar som en kraftfull antioxidant och används för att behandla tecken på åldrande, minska acne, reparera solskador, reducera mörka fläckar och jämna ut hudtonen. Ger en jämnare, fastare och mer strålande hud. A vitamin är den mest studerade vitaminen inom hudvård och en av de ingredienser forskarna upptäckt ger mest effekt. Det är en så kallad cellkommunicerande ingrediens, vilket betyder att den kan ansluta sig till en åldrad hudcell och få den att bete sig som en ung frisk, hudcell igen. Passar för personer med solskadad hud, tunn och lysterlös hud med synliga linjer – även acnebenägen hud.

   Vitamin C
   Är en antioxidant som neutraliserar skadliga fria radikaler och ger en direkt en synbar fasthet i huden men även lyster och en jämnare hudton. Stimulerar kollagensyntesen vilket ökar hudens fasthet och elasticitet. Fungerar mer skyddande än Retinolen och är kalas om man vill motverka och förbättra pigmentfläckar. Svårigheten att använda det i hudvård är att det är den väldigt lätt oxiderar och då blir verkningslös.

   Susanne Barnekow 2017-09-11 11:43:46
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!