Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VAIN ABOUT VEINS

Ja det låter ju inte så sexigt med åderbråck och det är lätt något man förknippar med gamla tanter…men jag har haft problem med ådernät och ytliga blodkärl sedan jag var i tonåren och det är ett jättevanligt problem som jag tycker att det är viktigt att man inte på något sätt ska skämmas över. Vem som helst kan nämligen få ådernät, kärlbristningar och åderbråck – ungefär var tredje vuxen person mellan 18-64 år har för ögat synliga åderbråck och 80% av alla vuxna har ådernät. För vissa stannar det vid en kosmetisk irritation men man kan även uppleva symptom som tyngdkänsla, värk och svullnad.

När det kommer till mina åderbråck(3-4 mm vida slingrande ådror precis under huden) så har irritationen främst varit kosmetisk och anledningen till att jag valde att operera bort dom är att den tidigare behandlingen jag gjort med injektion började gå tillbaka på vissa ställen. Nu gick man in och behandlade det problem som var grundorsaken och det ska nästintill kunna garantera att det inte kommer tillbaka. Lika bra att göra det ordentligt eller hur? Idag har i alla fall mina ben känts oväntat bra, det enda som är lite klumpigt är bandagen som jag kan ta bort imorgon kväll – tjohoo.

Om ni vill läsa mer om hur det fungerar med olika typer av kärlproblem och hur man behandlar det så kan ni hoppa in och läsa ett matigt inlägg här(klick!). Jag gjorde alltså min behandling hos bästa Anders Holmberg på Venous Centre här i Stockholm, vilket är en specialistklinik. Jag ska så klart hålla er uppdaterade på hur det går och visa fler bilder längre fram! Godnatt älskade ni!


Jag fick lite lite att äta efter behandlingen och en urgod kaffe för att piggna till. 

En rolig ”åderbråckschoklad” haha. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!