Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

UPDATE

Hej på er! Äntligen känner jag mig pigg nog att uppdatera er:) Jag fick ju narkos under min behandling och har varit riktigt trött och dåsig. Nu är mina ben inlindande i bandage och ska ha det i två dagar och därefter stödstrumpor dagtid i två veckor. Jag känner ingen direkt smärta, bara lite när jag står still, och det ska bli så spännande att se hur resultatet blir. Min upplevelse av Venous Centre är i alla fall väldigt bra – proffsig och urtrevlig personal och min läkare Anders är en av dom mest positiva och härliga personer jag träffat. Nu måste jag vila lite igen men vi hörs imorgon så ska jag berätta lite mer om min behandling! Bilderna är direkt efter behandlingen i mitt personliga väntrum – ser lagom trött ut haha. puss på er

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Ja du ser verkligen trött ut!
  Se nu till att vila äta och dricka ordentligt, det tar på krafterna att bli sövd, kroppen går ju ner ordentligt i varv med andning och allt. Hoppas du blir nöjd med resultatet, en av mina systrar har oxå prolem med åderbrock och gjort en behandling men det vart tyvärr inte så bra..
  Styrkekramar från mig till dig?

  Anna 2017-09-04 20:40:51
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej Anna, ja visst gör jag haha. Jag var så sjukligt hungrig igår när jag kommit hem – som en varg! Fick liksom inte nog, så uppenbarligen tar det en hel del på krafterna även fast man tycker att man tar det lugnt. Det hoppas jag verkligen också! Min syster gjorde samma behandling nyligen och än så länge är hon nöjd:) Får man fråga vilken typ av behandling din syster gjorde och varför hon inte blev nöjd? Tusen tack söta du och en masas kramar tillbaka!:D Kram S

   Susanne Barnekow 2017-09-05 21:33:34
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind