Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SICKLING

Efter Metro Mode frukosten i tisdags började jag känna mig hängig och på eftermiddagen fick jag feber och ont i halsen. Sen dess har jag legat utslagen i soffan och haft så jäkla ont i kroppen. Jag tror inte att jag har feber idag men ont i halsen och väldigt trött…så det blir vidare jobb från soffan både idag och imorgon som det känns nu. Så segt att vara sjuk! Ska ändå se till att knåpa på lite inlägg till er så håll utkik:) <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Du får supergärna, om du har tid och lust, skriva och berätta mera om hur du gör för att få en så fin hy! Vilka dina favoritbehandligar är och vilka produkter du tycker bäst om och andra tips! Tusen tack ?

  Lina 2017-09-01 13:31:00
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Hej Lina och tack för din kommentar!:D Jag skriver löpande om mina knep och favoritprodukter(som till exempel här: http://susannebarnekow.metromode.se/2017/08/21/my-skin-care-routine-part2/ och här http://susannebarnekow.metromode.se/2017/08/18/my-skincare-routine/) men jag kan såklart göra ett sammanfattat inlägg som är mer lättöverskådligt – ska börja knåpa på det asap:) tack igen för att du läser och delar med dig av det du vill läsa mer av:) Stor kram S

   Susanne Barnekow 2017-09-05 21:40:31
   Svara
 • Tack för en jättebra blogg! Många intressanta inlägg ? Jag måste också säga att du verkligen är sjukt snygg!! Din hy är underbar!

  Lina 2017-08-31 20:12:05
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Hej Lina, Åh vad glad jag blir – tusen tack snälla du!! 😀 Stor kram och trevlig helg på dig <3

   Susanne Barnekow 2017-09-01 09:19:01
   Svara
 • Hej Susanne! 🙂 Visst har eller använder du Bioderma Hydrabio H2O? Vart köpte du den? Kram, Mimmi

  Mimmi 2017-08-31 12:17:19
  Svara
  • Svar på Mimmis kommentar.

   Hej Mimmi! Det stämmer:) Jag köpte min på Apotea – som för övrigt är den bästa webbshoppen jag vet haha.
   http://www.apotea.se/bioderma-hydrabio-h2o-250-ml-4?gclid=EAIaIQobChMIoMbLibiB1gIVnMqyCh3JdArrEAQYASABEgIR7PD_BwE

   Kram S <3

   Susanne Barnekow 2017-08-31 14:10:00
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!