Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRESH PRESSED

C vitamin är faktiskt alldeles fantastiskt för huden! För att förklara lite kort vad det är och hur den verkar så är det är en vattenlöslig, kraftfull antioxidant som effektivt bromsar de fria radikaler som orsakar rynkor, ojämn hudton, slapp hud och åldrande i stort. Det är även nödvändig för att huden ska kunna bilda kollagen som behövs för att binda ihop celler av bindväv. Som ni hör är den alltså kalas för huden! MEN den största utmaningen när det kommer till att använda den i hudvård är att den väldigt lätt oxiderar – nu har många märken hittat sätt som löser problemet och Clinique lanserade nyligen ett kit där men fokuserat på att hålla vitaminen så färsk som möjligt. Fresh Pressed består av ett 2-stegssystem bestående av serum och rengöring. Serumet kommer i fyra olika behållare och efter man blandat det ska det användas inom 7 dagar – innan man går in på nästa. Och rengöringen är ett pulver som man löser upp i blöta handflator. Jag tycker att båda produkterna är jättehärliga men om jag skulle investera i någon av dem skulle det helt klart bli serumet! Det kostar ju lite, 745 kr, men om man väljer att köra det som en kur efter sommaren kan det ju ersätta en ansiktsbehandling för att fräscha upp och jämna ut hudtonen. Använder ni C-vitamin i er hudvårdsrutin förretsen?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind