Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRESH PRESSED

C vitamin är faktiskt alldeles fantastiskt för huden! För att förklara lite kort vad det är och hur den verkar så är det är en vattenlöslig, kraftfull antioxidant som effektivt bromsar de fria radikaler som orsakar rynkor, ojämn hudton, slapp hud och åldrande i stort. Det är även nödvändig för att huden ska kunna bilda kollagen som behövs för att binda ihop celler av bindväv. Som ni hör är den alltså kalas för huden! MEN den största utmaningen när det kommer till att använda den i hudvård är att den väldigt lätt oxiderar – nu har många märken hittat sätt som löser problemet och Clinique lanserade nyligen ett kit där men fokuserat på att hålla vitaminen så färsk som möjligt. Fresh Pressed består av ett 2-stegssystem bestående av serum och rengöring. Serumet kommer i fyra olika behållare och efter man blandat det ska det användas inom 7 dagar – innan man går in på nästa. Och rengöringen är ett pulver som man löser upp i blöta handflator. Jag tycker att båda produkterna är jättehärliga men om jag skulle investera i någon av dem skulle det helt klart bli serumet! Det kostar ju lite, 745 kr, men om man väljer att köra det som en kur efter sommaren kan det ju ersätta en ansiktsbehandling för att fräscha upp och jämna ut hudtonen. Använder ni C-vitamin i er hudvårdsrutin förretsen?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!