Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NO9

God morgon älskade ni! Idag sitter jag på redaktionen och jobbar hela dagen och det är mycket som ska hinnas med, jag måste nämligen lämna det sista materialet till nr10 som snart går på tryck. Ni får inte missa nr09 som finns ute i butik nu – i det hittar ni bland annat vår stora trendspecial och jag har presenterat de största trenderna inom skönhet. Spring o köp vettja:)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Har inte läst Plaza så mycket, men blev väldigt positiv överraskad när jag här om dagen läste den hos frisören! Bra jobb 🙂

  S 2017-08-31 22:04:31
  Svara
  • Svar på Ss kommentar.

   Åh vad roligt, det ska jag framföra till mina kollegor – tack snälla:D Kram S <3

   Susanne Barnekow 2017-09-01 09:19:44
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!