Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ERA TIPS?!

Hej älskade läsare! Jag testar ju en väldans massa produkter men det är ju ändå väldigt mycket jag missat.. Jag tänkte därför kolla om ni har några tips till mig? Har ni någon/några helt galet bra produkter eller skönhetstips som ni skulle vilja dela med er av? Det hade gjort mig väldigt glad 😀

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Inget tips direkt men har precis provat en ny mascara; volume million lashes Fatale från Loreal!
  Den ger både volym och längd och satt hela dagen,från tidig morgon till sen kväll? Har haft samma mascara länge men ville åt mer volym så den får toppbetyg av mig och relativt billig! Har provat dyra som inte håller måttet tyvärr! Så nu blir jag nyfiken på vad du använder för mascara, har du en till vardag och en till lite mer festligt? Du har alltid så långa fina fransar?

  Anna 2017-08-25 21:48:46
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej Anna, jättebra tips ju – ska se till att testa den pronto. Jag byter hela tiden för att jag måste testa nytt men just nu använder jag en från Helena Rubinstein som heter Lash CC, den har inte riktigt kommit ut än men släpps i höst.Jag brukar använda samma när jag går ut men jag smetar på lite extra då haha. Knepet är mitt fransserum från Revitalsh:) Tack för ditt tips och kommentar och för att du läser blogg:D Stor kram S <3

   Susanne Barnekow 2017-08-26 14:04:41
   Svara
 • Lös upp en Aspirin i lite ansiktsvatten och lägg på finnar och pormaskar. Försvinner på nolltid! Funkar även på munsår.

  Maria 2017-08-25 21:31:49
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Hej Maria, Vilket superspännande tips, det ska jag testa bums! Tusen tack för tips:D Kram S

   Susanne Barnekow 2017-08-26 13:50:41
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!