Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BABY ME

Hittade precis den här bilden på mig, tror jag precis lärt mig att cykla och då bodde vi på Vapnö utanför Halmstad. Vi bodde alltså på landet fram tills att jag var 12 år ungefär. Det var så underbart att få springa runt och leka bland stora fält och konstant vara nära djur som hundar, hästar och kossor. Känner mig så tacksam för det! Ville bara säga det haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åhh vad härligt! Och vilka fina minnen att plocka fram då och då!
    Bor själv på en 1700-tals gård med hästar o kor o massa smådjur och för mig är det livskvalitet? Såå härligt att komma hem till lugnet och tystnaden efter en dag på jobbet i stan och härligt att vakna till tuppen varje morgon!!

    Anna 2017-08-23 18:59:03
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!