Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NÄHÄ..

Ja, tidigt imorse satt jag på Venous Centre och var redo att operera bort mina åderbråck…men det hade blivit en missuppfattning så det blev ingenting. Så tråkigt när man ställt in sig och planerat kring något…men jag får väl göra det längre fram. Är i en sån där period där det känns som att allt går emot mig och allt jag gör är inlindat i en mörk dimma…jag vet att det kommer gå över men fasen vad segt det är när man är mitt inne i det. Inte så kul inlägg kanske men ska kompensera för det med ett roligt skönhetsinlägg senare:)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Men nej, vad tråkigt! Skickar lite pepp!

  Jossan 2017-08-17 12:45:27 https://vepax.se/
  Svara
  • Svar på Jossans kommentar.

   Hej Jossan, vad gullig du är! Det värmer verkligen – får mig att dagen lite ljusare! Tusen tack för din söta kommentar:) Stor kram S

   Susanne Barnekow 2017-08-17 14:14:15
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!