Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRENCH KISS

Här kommer en söt liten nyhet från franska märket Caudalie! Det är ett färgat lipbalm som kommer i tre olika nyanser – det är underbart mjukt och härligt och både smakar och doftar gott. Nedan kan ni se de olika färgerna, för mig hade det varit en fullträff om inte färgen harde varit lite för svag. Enligt mig är den ljusaste nyansen helt ofärgad och även mellannyansen är väldigt svag. Den mörkaste ger dock en bäraktig ton som är väldigt fin! Dom har inte riktigt landat i butik än men kommer finnas från september hos bland annat Sephora och Åhlens. Prislappen är 115 kr.

  

INNOCENCE

SEDUCTION

ADDICTION

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!