Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY WEEK

Hej på er! Hur mår ni? Själv sitter jag på kontoret på City Club idag och ska bränna undan lite jobb. Jag har en lite speciell vecka framför mig…som ni vet så satt jag på Plaza Kvinna igår…

Idag ska jag på återbesök till läkaren – fick mina provresultat innan sommaren och det visade sig att jag hade väldigt låga järnvärden. Antagligen anledningen till att jag varit så förbaskat trött! Efter det ska jag fixa mina naglar på Visage.

Imorgon onsdag ska jag sitta på kontoret och på kvällen ska jag träna Bionic. Har haft den sjukaste träningsvärken efter min första träning efter sommaren i fredags. Det gör liksom fortfarande ont när jag ska sätta mig på toaletten haha.

torsdag morgon ska jag till Venous Centre på Odenplan och antagligen operera bort åderbråck. Ni som följt mig ett tag vet att jag tidigare sprutat bort dem men det har kommit tillbaka på ett par ställen så jag tänkte ta bort dem en gång för alla! Ni kommer så klart få läsa en massa mer om det på bloggen.

fredag ska jag äta en jobblunch på Diplomat med en helt ny bekantskap. Jag hoppas att jag kommer kunna göra det med tanke på operationen. Vet ju inte riktigt hur det kommer kännas.

Och sen blir helgen lugn då jag behöver sköta mig efter ingreppet. Inte så kul med det är bara att bita ihop haha.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind