Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ESSENTIAL MASCARA

God morgon finisar! Har ni haft en fin helg? Min har varit väldigt lugn och skön men idag är det tillbaka till jobbet och jag ska sitta på redaktionen hela dagen.
Här ser ni en rykande färsk mascaranyhet som landar i butik den 25 augusti! Den kommer från Comfort Zone och heter Essential Mascara. Formulan innehåller ricinus och mandelolja som återfuktar fransarna samt framhäver och fördjupar fransarnas färg. Den ska passa alla, även dom som använder linser och innehåller ingredienser av 67%naturligt ursprung. Så vad är min åsikt om den? Jag gillar gummiborsten som har en rad med lite längre piggar så man kan flexa mellan kortare och längre. Det räckte endast med ett lager för att bygga upp ordentlig volym men enligt mig kom det lite väl mycket produkt, vilket gjorde resultatet något klumpigt. Borsten var lätt att använda på den nedre fransraden och den sitter som berget hela dagen – plus att den är enkel att tvätta bort. Så, sammanfattningsvis är det en bra mascara men personligen skulle jag önska att mängden produkt på borsten var något mindre så att det blev enklare att anpassa resultatet. Kostar 270 kr.

Ps. håll utkik på bloggen senare idag för då kommer ett kalasbra, och alldeles gratis(!) exfolieringstips. 


FÖRE:

EFTER:

Borsten har en rad med längre piggar som är bra om man vill ha mer separation. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej & go’morgon Susanne!
  Tusen tack for ditt blixt snabba svar ang. ditt frans serum. Jag anade att det var Revitalash som du anvande. Ja, den produkten ar helt grym! Jag testade den for 7 ar sedan da jag just flyttade till Santa Barbara, CA. Mina fransar blev sa langa att dom tog i mina solglasogon – ha ha…
  Till en helt annan sak – har du testat super produkten LOTION P50 ifran Biologique Recherche? Jag ar helt sald! Om du inte har det – snalla gor det och ge din asikt. Ta igen for en mycket givande blogg! Kram

  susanne 2017-08-16 07:30:32
  Svara
  • Svar på susannes kommentar.

   Hej sötnos! Så lite så:) Ja den är verkligen galet bra!! Hmm är det den som luktar vinäger? Annars tror jag inte det, men det var väldigt länge sen jag testade så ska definitivt kolla upp!Tusen tack för tips och gulliga kommentarer:)
   Stor kram S

   Susanne Barnekow 2017-08-16 12:06:32
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!