Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TODAYS WORK

När man jobbar som jag med att skapa material för både blogg och ett magasin så måste jag ibland stänga in mig och testa och gå igenom en massa skönhetsprodukter. Det kräver en hel del engagemang och det är framför allt skönt att inte behöva sitta på ett kontor eller springa på stan när man ska testa makeup haha. Så nu har jag dragit fram en massa produkter som jag går igenom och väljer ut det jag ska skriva om och testa. Det är ju lite olika vad som kommer med i tidningen och bloggen – med tanke på att vi ligger ungefär 3 månader i förväg med magasinet så det är viktigt att materialet är aktuellt när numret kommer ut i butik. Har ni några frågor om hur jag arbetar så är det så klart bara att ställa på!:)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!