Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ANTI POLLUTION MIST

Som ni kanske vet så älskar jag ansiktmister och det är klart att det är ett extra plus om de har fler egenskaper än att bara hålla fuktnivån uppe. Nu har svenska hudvårdsmärket Verso lanserat en mist som ska skydda mot miljöföroreningar, vilka gör att huden åldras i förtid. Misten förhindrar alltså att föroreningar som metaller och gaser tränger in i huden genom att bilda en extra sköld som även håller torrhet och irritation borta. Man använder den efter sin hudvårdsrutin eller efter man lagt sin makeup. Jag tycker att den är härlig men jag har känt att den svidit till lite när jag applicerat den vid ett par tillfällen plus att sprayfunktionen är lite väl häftig – det kommer alltså väldigt mycket produkt och en önskan är att den varit ganska mycket mer finfördelad. Annars är den jättehärlig -doftar lätt men gott och flaskan är kalassnygg. Priset är 400kr.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!