CRAYFISH PARTY LOOK

-inlägget innehåller affiliatelänkar-

Ja hörrni, vet ni vad jag gjorde nu? Jag gjorde en exakt likadan makeup och satte på mig samma outfit som i fredags. Det kändes så sjukt men det gjorde för ont att allt material försvann haha. Så här har ni det! Jag hittad ett par bilder på den fina dukningen på Miss Clara Hotell i min telefon också. Jag skriver lite mer om vilka produkter jag använt nedan!




Den här paletten från Viva La Diva är superhärlig och går även att använda med en blöt pensel. Jag använde den dock torr och valde en bronzig och två guldiga(ni kanske ser vilka jag rotat runt i) i mitten på ögonlocken och den ljusaste guldiga precis under den nedre fransraden för att öppna upp ögat. Jag tycker att det är så snyggt att kombinera med en matt i utkanten och ha skimrande innanför. Paletten kostar bara 159kr och finns att köpa här(klick!). 
 
Den här matta ögonskuggan från Makeup Store i nyansen Catwalk använde jag som första nyans både över och under ögat. Finns bland annat att köpa här(klick!). 

Hur härliga är dom här stenarna? Dom kommer från The Gypsy Shrine. Det enda som är lite dumt är att klistret inte fungerar så man måste preparera dom med lim själv. 

Älskar min prickiga klänning som kommer från Boohoo och är köpt på Asos.com – kostar bara 300kr och finns att köpa här(klick!). 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Alltså wow, din hud är verkligen helt felfri ju! Bra jobbat! 🙂

    Sofia 2017-08-08 22:43:38
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!