Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RENSA

Hej på er! Vilken lugn fredag jag hade igår – när jag kommit hem efter att ha jobbat på Plaza Kvinna så körde jag ett Bikrampass och därefter placerade jag mig i soffan och deckade vid 23 tror jag. Som en gammal pensionär haha. Men ikväll blir det kräftskiva, vilket ska bli så jäkla skoj! Jag skulle sätta igång och jobba lite nu men insåg hur stökigt det är här hemma så har börjat storrensa. Det är en sån sjukt härlig känsla när det är klart och när jag väl har börjat tycker jag att det är ganska kul. Är det konstigt eller? Ha en underbar lördag så hörs vi snart igen! Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind