Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RENSA

Hej på er! Vilken lugn fredag jag hade igår – när jag kommit hem efter att ha jobbat på Plaza Kvinna så körde jag ett Bikrampass och därefter placerade jag mig i soffan och deckade vid 23 tror jag. Som en gammal pensionär haha. Men ikväll blir det kräftskiva, vilket ska bli så jäkla skoj! Jag skulle sätta igång och jobba lite nu men insåg hur stökigt det är här hemma så har börjat storrensa. Det är en sån sjukt härlig känsla när det är klart och när jag väl har börjat tycker jag att det är ganska kul. Är det konstigt eller? Ha en underbar lördag så hörs vi snart igen! Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!