Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

INVISALINE SUMMARY

Ja hörrni, då var jag klar med min Invisalinetandställning! Tjohoo! Det känns nästan lite konstigt och tomt nu haha. Jag var i alla fall hos min tandläkare Alexander på Aqua Dental igår och tog bort mina plastfästen och satte i en retainer på baksidan av mina främre tänder på nederkäken(ni ser den på bilden längst ner i inlägget). Det gör man för att dom inte ska flytta på sig – på ovankäken har jag fått en bettskena som jag ska sova med på nätterna. Jag är så jäkla glad att jag gjorde det här, det är verkligen en investering som gör så mycket för både för utseendet och för tändernas framtida hälsa. Om ni har några funderingar på att korrigera tänderna så har Aqua Dental många bra alternativ så jag rekommenderar verkligen att gå dit och för en konsultation. Gå till Alexander för han är superduktig. Ni kan läsa om hela min Invisalineresa här på bloggen och jag har en egen kategori som heter just det. Där kan ni hitta en massa tips och trix och om ni har några andra frågor är ni som vanligt mer än välkomna att ställa dom här:)


FÖRE

EFTER

   

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Susanne! Va fina dina tänder blev! Jag har väldigt liknande tänder som du hade innan din behandling med en sned underrad framförallt. Jag har varit på en konsultation för invisalign varav dem gav mig ett pris på 55.000 kr. Nu har jag även bokat en tid hos aqua dental hos en tandläkare som heter Gunilla. Får jag fråga vad du fick betala för din behandling? När jag kikar runt tycker jag 55.000 kr verkar högt. Samt när du inte var nöjd och förlängde, tillkom några kostnader då eller annars i behandlingen?
  Så tacksam för svar! Kram!

  Klara Södergran 2018-01-03 14:56:26
  Svara
  • Svar på Klara Södergrans kommentar.

   Heej Klara, Tusen tack – jag är jättenöjd:) Känns helt galet när jag tittar på förebilderna att jag haft så sneda tänder haha. Vad roligt! Min landade på 45k och behövde inte betala något extra för korrigeringen eller andra saker i behandlingen, det ska ingå – men dubbelkolla allt detta med din behandlare så att det inte blir några missförstånd:) Betalade min med räntefri avbetalning. Lycka till med din tandställning – det är så värt det!:D Kram S

   Susanne Barnekow 2018-01-05 14:19:46
   Svara
 • Så härligt att du fått dina tänder klara och så fint det vart, fantastiskt leende?

  Anna 2017-08-04 18:13:26
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!