Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SOS FOR EYES

-inlägget innehåller affiliatelänkar-

Här kommer ett litet produkttips och nyhet från Dermalogica som är en riktig räddare i nöden för trötta ögon. Stress Positive Eye Lift är en fusion mellan en ögonmask och en ögoncreme och den verkar lugnande och utslätande, ljusar upp mörka ringar samt reducerar svullnad. Plus att den ger en lätt uppstramningseffekt! Jag tycker att den är superhärlig och min hud verkligen suger upp produkten – de dagar som jag varit extra torr, som till exempel dagen efter en fest, så har den försvunnit på bara några sekunder. Jag tycker att det är så smidigt att man inte måste tvätta bort den och att den verkligen ger en långvarig fukteffekt. Man använder den genom att applicera ett generöst lager runt ögonen på rengjord hud och sedan låter man den verka i 3-5 minuter. Därefter masserar man in resterande produkt och om det skulle vara för mycket kvar kan man ta bort överflödet försiktigt med en lätt fuktad bomullstuss. Man använder den dagligen eller när man känner sig i behov av en riktig boost. Den är inte gratis, kostar 699kr(!), men är relativt dryg – finns bland annat att köpa här(klick!).  


FÖRE

EFTER

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!