Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SOS FOR EYES

-inlägget innehåller affiliatelänkar-

Här kommer ett litet produkttips och nyhet från Dermalogica som är en riktig räddare i nöden för trötta ögon. Stress Positive Eye Lift är en fusion mellan en ögonmask och en ögoncreme och den verkar lugnande och utslätande, ljusar upp mörka ringar samt reducerar svullnad. Plus att den ger en lätt uppstramningseffekt! Jag tycker att den är superhärlig och min hud verkligen suger upp produkten – de dagar som jag varit extra torr, som till exempel dagen efter en fest, så har den försvunnit på bara några sekunder. Jag tycker att det är så smidigt att man inte måste tvätta bort den och att den verkligen ger en långvarig fukteffekt. Man använder den genom att applicera ett generöst lager runt ögonen på rengjord hud och sedan låter man den verka i 3-5 minuter. Därefter masserar man in resterande produkt och om det skulle vara för mycket kvar kan man ta bort överflödet försiktigt med en lätt fuktad bomullstuss. Man använder den dagligen eller när man känner sig i behov av en riktig boost. Den är inte gratis, kostar 699kr(!), men är relativt dryg – finns bland annat att köpa här(klick!).  


FÖRE

EFTER

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind